Victoriaochlionel

Naglar och naglar.

Hej! Hoppas ni mår bra, det gör jag! 🙂 efter att det var extremt svårt att somna igår och sov dårligt inatt så slumra jag till jätte hårt imorse efter att D gick upp, en timmes sömn var som åtta och jag fick super energi! Jag och L käkade frukost och efter kom D’s föräldrar för jag skulle prova att göra naglar på D’s mamma. Tog väääldigt lång tid, mycket längre än vad jag trodde men självklart ju mer träning jag får ju snabbare kommer det ju gå och detta vara första settet så, träning ger färdighet eller vad säger man? 🙂

Ikväll ska jag iväg med jobbet på julborde, det ska bli kul att komma ut och käka lite gott en liten stund, D är ju inte riktigt kry och jobbar imorgon så kvällen blir nog inte så jätte lång då han måste hämta mig 🙂

Hoppas ni har en underbar lördagkväll ♥

Före
image

Efter
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats